Smycken med gravyr

Här köper du smycken med gravyr och graverade smycken

Gravyrsmycken har en lång och rik historia, en tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Det är en konstform som har överlevt generationer och fortfarande håller sin ställning som en av de mest populära metoderna för att skapa personliga smycken. Ett smycke med namngravyr eller gravyr på halsband har en särskild plats i många människors hjärtan. Det är inte bara vackert att se på, utan det bär också med sig en emotionell laddning som är svår att förklara med ord.

Smycken med Gravyr – en minnesvärd och uppskattad gåva

Gravyrsmycken är perfekta presenter. Genom att själv bestämma vilken text du vill ha graverad blir det mycket enkelt att ge bort personliga smycken till vänner och familj. Har du kanske ett datum som betyder extra mycket för dig?

Smycken har en förmåga att berätta historier, att bära med sig minnen och att symbolisera kärlek och tillgivenhet. Men när det kommer till att göra dessa smycken ännu mer personliga och unika, finns det få saker som kan göra det bättre än gravyr. Att gravera ett smycke med en speciell text eller ett namn förvandlar det till något som är helt och hållet ens eget.

Olika former av gravyr

När det kommer till att gravera smycken finns det olika tekniker som kan användas för att skapa det önskade resultatet. En vanlig metod är maskinell gravyr, där en maskin används för att skära eller bränna in önskad text eller design på smyckets yta. Denna metod är effektiv och exakt, men kan ibland sakna den personliga touchen som många kunder uppskattar.

Stansa eller hamra in bokstäver med hammare

En annan metod, som vi på Namnsmycken.com använder sig av, är handgravering. Med denna metod hamrar Amanda Egilson in varje namn och ord, bokstav för bokstav, med hjälp av specialtillverkade bokstavsstämplar och hennes morfars gamla hammare. På det sättet skapar Amanda smycken som inte bara är vackra utan också bär med sig en unik känsla av hantverk och omsorg. Det är det som gör Amandas smycken så eftertraktade.

– Det ger ett mer personligt resultat som är uppskattat just för att det är utfört med själ och hjärta, säger Amanda.

smycken  med gravyr amanda egilson silversmed

Smycken med gravyr

När vi talar om gravyr på smycken skiljer vi på Namnsmycken.com oss från mängden. Vår passion att skapa smycken för hand istället för med maskin talar sitt tydliga språk. Med ett brett utbud av smycken som kan graveras, från halsband till armband och ringar, ger Namnsmycken.com kunderna möjligheten att skapa något som är helt unikt och personligt.

En av de mest eftertraktade typerna av gravyrsmycken är namn på halsband. Att bära sitt eget namn eller namnet på någon man håller kärt nära hjärtat är en känslomässig upplevelse som många värdesätter högt. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller och stilar för våra namnhalsband. Det gör det möjligt för dig som kund att hitta något som passar just din personliga stil och önskemål.

Vilka smycken går att gravera?

Men vilka smycken går egentligen att gravera? Svaret är nästan alla, dock finns det såklart undantag. Från traditionella hängsmycken till ringar och armband kan nästan alla typer av smycken förvandlas genom gravyr. Det är denna mångsidighet som gör gravyr så speciell. Oavsett om det är en viktig dag som firas, eller ett budskap som ska förmedlas, gör gravyren det till en minnesvärd och betydelsefull gåva.

Vad kostar det att gravera smycken?

Att gravera smycken är en konstform som kräver skicklighet och precision. Kostnaden för detta kan variera avsevärt beroende på flera faktorer. Genom att utforska prisinformation på nätet kan man hitta att kostnaden för att låta gravera ett smycke kan variera från några hundralappar till flera tusen. Det är beroende på produkt, gravörens skicklighet och geografiskt läge.

På Namnsmycken.com, finns det en tydlig prissättning för gravyr, dvs att hamra in namn eller ord på smycken. Gravyr ingår i priset för alla smycken, dvs 1 st namn, ord eller datum är inkluderat i priset. För ytterligare namn, ord eller datum på silversmycken tillkommer en kostnad på 150 kr per styck. När det gäller guldsmycken varierar priset mellan 300 och 500 kr beroende på smyckets komplexitet och modell.

Amanda kan även i vissa fall åta sig att gravera smycken som inte är skapade i den egna verkstaden. Då kan priset ligga på cirka 500 kr per namn eller ord. Detta kan variera beroende på det specifika smycket.

Namngravyr påminner oss om våra nära och kära

Så vad är det som gör smycken med gravyr så speciella? Förutom den uppenbara estetiska skönheten är det den personliga touchen som gör dem så unika. Att bära ett smycke som är graverat med ens eget namn eller med en speciell text påminner oss om våra nära och kära. Det påminner oss om viktiga ögonblick i livet och om de värden som är viktiga för oss.

100% nöjda kunder av smycken med gravyr

I slutändan är smycken med gravyr inte bara smycken, utan de är symboler för kärlek, minnen och identitet. Och när det kommer till att hitta de mest personliga och betydelsefulla gravyrsmyckena, är det till Namnsmycken.com du ska gå.

– Jag kan nästan lova att du kommer bli 100% nöjd med ditt smycke. Och om du ändå skulle ha några synpunkter så är det bara att säga till, så justerar eller gör jag om. Mitt mål är att du ska vara 100% nöjd, säger Amanda.

Läs omdömen och recensioner om Namnsmycken.com här =>

Här köper du graverade smycken

Graverade smycken i äkta silver och guld

Välkommen till Namnsmycken.com och vår exklusiva samling av hand graverade smycken i äkta silver och guld. Utforska vårt sortiment av smycken med gravyr, inklusive halsband med namn och andra gravyrsmycken som låter dig uttrycka din unika stil och personlighet.

graverad ring Montecarlo Masterpiece

Namnsmycken graverade med kärlek och skicklighet

Det ligger ett gediget hantverk bakom varje namnsmycke, men trots det kan man köpa smycken med personlig gravyr för en överkomlig summa. Vår erfarna silversmed, Amanda Egilson, med över 17 års erfarenhet inom silversmide, skapar varje smycke med omsorg och precision. Varje namn och ord hamras in för hand, bokstav för bokstav. Det gör vi för att skapa ett smycke som bär på en djupare mening och känsla av individualitet.

Handgraverade namnsmycken – ett unikt och personligt konstverk

Vår handgraverade gravyrmetod resulterar i smycken som är unika konstverk i sig själva. Varje detalj, från bokstäver till modell och utförande, utförs med precision och noggrannhet för att skapa ett smycke som är tänkt att bli ditt drömsmycke, det halsband du aldrig vill ta av dig.

Vi har skapat namnsmycken sedan 2006

Vi är stolta över vår långa historia och tradition inom graverade smycken och smycken med namn sedan 2006. Varje smycke bär på det som är viktigt för just dig, oavsett det är ett namn på någon du älskar eller ett starkt ord. Det kan till exempel vara ett mantra som är viktigt för just dig, något som påminner dig om det viktiga. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder och att kunna skapa och leverera smycken som varar över tid.

– “Gravyr är konsten att föreviga och förmedla känslor i ädelmetall. Varje bokstav, varje ord kan ses som en nyans av kärlek, ett uttryck av personlighet”, säger Amanda Egilson.

amanda egilson silversmed

Jag som skriver heter Amanda Egilson Hallgren, och är silversmed & smyckesdesigner och har över 18 års erfarenhet av silversmide. Som den första aktören på den svenska online-marknaden grundade jag mitt företag Namnsmycken.com. Mitt mål är och har alltid varit 100% nöjda kunder.

Amanda Egilson Hallgren
NAMNSMYCKEN.COM

Läs om Amanda här =>

Upptäck vår kollektion av graverade smycken – Beställ idag

Utforska vårt sortiment av smycken med gravyr och hitta det perfekta silversmycket med gravyr för dig eller någon du älskar. Varje smycke är skapat med kärlek och passion för att säkerställa att varje detalj är perfekt, och dessutom erbjuder vi öppet köp som bevis för att vi önskar att du är 100% nöjd. Beställ ditt personliga gravyrsmycke idag och låt oss skapa något speciellt för dig.

Besök webshopen NAMNSMYCKEN.COM