Vad är en ringhållare?

En ringhållare är ett halssmycke med en specialdesignad berlock som håller ringen i ett säkert förvar runt halsen under de tillfällen du inte kan, eller får ha ringen på fingret. En ringhållare ska underlätta för dig att använda dina ringar hela dagen oavsett aktivitet.

Prisma Ringhållare och Ringhake

I dagens krävande värld av smycken är valet av tillbehör inte bara en fråga om utseende, utan också om tillförlitlighet och erfarenhet. Med över 17 års erfarenhet inom silversmide och ett starkt fokus på kvalitet och innovation, presenterar jag stolt två unika produkter. Dessa är Prisma Ringhållare och vår stilrena Ringhake. Låt mig guida dig genom dessa två smycken som inte bara erbjuder säker förvaring av dina ringar, utan också låter dig känna dig vacker i vardagen.

Prisma Ringhållare

prisma ringhållare

Vår Prisma Ringhållare är inte bara ett vackert halssmycke; det är också en praktisk lösning för att säkert förvara din ring runt halsen. Den är specialdesignad för att hjälpa dig att ha ringen i ett säkert förvar runt halsen under de tillfällen du inte kan, eller får ha ringen på fingret. Tillverkad av 925 sterling silver, kombinerar den hållbarhet med en elegant design. Formen påminner om en prismas glittrande facetter och varje smycke är skapat för hand efter din beställning. Detta garanterar att du får ett unikt smycke som passar just dina ringar.

Ringhållare med hjärta


Vår personliga ringhållare är dekorerad med ett sirligt trådhjärta. Det är för att du ska känna dig riktigt snyggt i halsbandet, precis som om det vore ett vanligt silverhalsband.

Med Prisma Ringhållare är det enkelt att både sätta på och ta av ringen utan att behöva ta av halsbandet. Det gör den perfekt för dina dagliga aktiviteter. Dess mångsidiga passform rymmer de flesta ringstorlekar och du kan till och med ha flera ringar på plats samtidigt. För vårdpersonal eller andra yrken där ringen kan vara i vägen, är Prisma Ringhållare det ultimata smycket.

Ringhake

ringhake
ringhake

Med vår Ringhake, tillverkad av äkta silver, kan du lätt haka på och av dina ringar när de är i vägen. Det är den perfekta lösningen för att hålla dina ringar på plats när du inte kan ha dem på fingret. Enkel att trä på och ta av, ger den dig tryggheten att veta att dina ringar är säkra och inom räckhåll.

Ringhållare med namn gravyr

Du kan köpa den eleganta ringhaken separat eller som en del av ett komplett halsband. För att göra den ännu mer personlig, lägg till en eller flera namnbrickor till hänget. För att ytterligare anpassa ditt halsband, välj mellan olika berlocker såsom små guld- eller silverhjärtan, samt personliga namnberlocker.

Den är speciellt designad för vårdpersonal, men är dessutom idealisk för gravida kvinnor eller de som upplever tillfällig svullnad i fingrarna. Ringhaken är verkligen en mångsidig och stilren hjälpreda.

Varför ska man välja en ringhållare från Namnsmycken.com?

  • Snygg, Smart och Handgjord: Våra tillbehör kombinerar stil med funktionalitet och är tillverkade för hand med omsorg och kärlek.
  • Säker Förvaring: Med våra lösningar behöver du aldrig oroa dig för att tappa bort dina ringar igen.
  • Mångsidig Användning: Oavsett om du är på jobbet, i trädgården eller på gymmet, är våra tillbehör till för att underlätta din vardag.
  • Tillverkad av Äkta Silver: Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera både stil och hållbarhet.

Guide: Så här enkelt använder du en ringhållare

Klicka på Tillbaka-knappen i din webläsare när du tittat klart på klippet.

Auktoritet och trovärdighet

Från de tidiga dagarna då jag arbetade hemifrån till att etablera en fysisk butik har mitt engagemang varit oförändrat. Mitt arbete och min passion för att skapa värdefulla smycken är min drivkraft. Jag har haft förmånen att betjäna hundratals nöjda kunder genom åren, vilket man kan läsa i recensioner högst upp på sidan. Mitt mål har alltid varit att uppnå 100% nöjda kunder, och det har varit min drivkraft från första början. Genom att delta i mässor och samarbeta med ledande tidningar som t ex MAMA och VI FÖRÄLDRAR har jag byggt upp ett rykte som en pålitlig och respekterad aktör inom smyckebranschen. Över 50 kändisar bär smycken som jag skapat från Namnsmycken.com, vilket är ett bevis på min auktoritet och trovärdighet som smyckesdesigner.

Mvh
Amanda Egilson Hallgren
-silversmed och smyckesdesigner sedan 2006
NAMNSMYCKEN.COM

LÄNKAR

LÄS OMDÖMEN FÖR NAMNSMYCKEN.COM

GÅ TILL WEBSHOPEN

LÄS STORYN OM AMANDA EGILSON & NAMNSMYCKEN.COM
amanda egilson silversmedamanda egilson