BUTIK & SMEDJA

i butiken hos amanda egilson

Välkommen till butiken!


Onlinebutiken Namnsmycken.com är inte bara en online destination; det är även en fysisk butik där designsmycken blir till. Vår butik på Brahegatan 32 i Stockholm ligger centralt på Östermalm, bara ett stenkast från en av Stockholms största parker som heter Humlegården. Genom det stora skyltfönstret i gatuplan mot en lugn men ändå relativt vältrafikerad gata kan man kika in i den lilla fina butiken som även tjänstgör som verkstad. Tack vare det perfekta affärsläget är det en jämn ström av nya och återkommande kunder som kommer in. Det går lika bra att göra sitt köp direkt över disk som att göra det via webshopen.

 

Verkstad, silversmedja och butik i ett

Hos oss får du inte bara ett smycke, utan en upplevelse av skapande. I butiken skapas alla namnsmycken och andra personliga smycken i äkta silver och 18K guld. För en upplevelse utöver det vanliga är du välkommen att besöka vår fysiska butik där du kan utforska vårt sortiment, känna på kvaliteten och upptäcka de unika detaljerna i våra smycken. Här kan du träffa mig och har du tur kan du få vara med när jag smider något eller hamrar in bokstäver i ett namnhalsband som en kund beställt.
amanda egilson silversmed

Lång erfarenhet och expertis

Med över 17 år av passion och engagemang har vi utvecklat vårt sortiment för att erbjuda unika och minnesvärda smycken som berikar varje tillfälle och ögonblick i ditt liv. Vår expertis sträcker sig långt över att bara erbjuda smycken; vi skapar minnen och förmedlar känslor genom varje detalj av våra designs.

Namnsmycken.com har blivit synonymt med personliga smycken

Tack vare vår personliga kundservice, kvalitet och unika design så har vi vunnit förtroendet hos kunder över hela världen. Vi är stolta över att vara en av de ledande i vår smala nisch på marknaden. Vi är också ödmjukt tacksamma att människor vänder sig till oss när de ska köpa silver- och guldsmycken med personliga budskap.

Garanti och service

Vår trovärdighet bygger på vårt engagemang för äkthet, pålitlighet och ärlighet i allt vi gör. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda en transparent och pålitlig upplevelse från början till slut. Hos Namnsmycken.com kan du lita på att varje smycke bär med sig en historia och tillverkas med omsorg och integritet.

Livstids servicegaranti

När du köpt ett namnsmycke av mig, får du alltid livslång servicegaranti. Det innebär att jag alltid kommer att ta in för rengöring, komplettering och om-montering vid behov. Om något gått sönder åtar jag mig alltid uppdraget att laga det igen. Det är unikt och det vågar jag erbjuda för att jag känner mina smycken utan och innan och står bakom dem till 100%. Alla mina personliga smycken med namn är tillverkade i äkta silver och äkta guld, därför att jag vill att de ska vara för evigt. Så oavsett du har ett namnhalsband, namnarmband eller annat smycke med gravyr så kommer jag hjälpa dig att ta hand om det. Så här gör du rent ditt smycke ==>

butik & smedja namnsmycken

Besök oss i butiken på Brahegatan 32!

Butik och verkstad är normalt öppet alla vardagar och stängt på helgen. Om du ska besöka Stockholm över helgen och vill passa på att spana in butiken så hör av dig. Det finns en möjlighet att vi kan komma och möta dig ändå. Det är värt ett försök!

Hej så länge, hoppas vi ses snart!

Kram Amanda Egilson
Silversmed & smyckedesigner med över 18 års erfarenhet av silversmide

Mail: amanda@namnsmycken.com
Tel: 0766-456444

Namnsmycken.com
Brahegatan 32, EP    
11437 Stockholm

Välkommen in för en rundvisning i verkstan: