Amanda Egilson Hallgren

Silversmed & smyckedesigner i Stockholm

M E D   P A S S I O N E N   S O M   Y R K E


Min vision och passion

Min resa inom smyckedesign började inte som en affärsstrategi. Däremot som en passion för att skapa något unikt och personligt. Den vision jag har sträcker sig bortom enbart att skapa smycken. Det handlar om att göra världen vackrare för mina medmänniskor. Mitt redskap är handgjorda och personliga namnsmycken i äkta silver och guld. Jag strävar efter 100% nöjda kunder och placerar alltid kunden i fokus. Genom mitt kvalitativa och omsorgsfulla arbete i nära samarbete med varje kund, strävar jag efter att överträffa förväntningarna och skapa unika smycken som berör.

En passion blir till affärsidé

Sedan 2006 har mitt hjärta klappat för silversmide och smyckedesign. Allt började med en kurs i silversmide efter att mina döttrar började på dagis. Tillsammans med min syster anmälde jag mig till kursen, och det var där jag skapade mitt första namnsmycke. Det var ett länkat namnarmband med mina barns namn. Det blev startskottet för min affärsidé – att bära med sig det bästa man har, var man än går. Ur det växte en passion för att skapa handgjorda smycken som bär med sig känslor och minnen.

amanda egilsons första namnarmband

Handgjorda smycken med själ

Jag tror på att det perfekta smycket ska vara genuint, unikt och handgjort. Varje namnsmycke i äkta silver är ett uttryck för kärlek och omtanke, där budskapet hamras för hand bokstav för bokstav. Mina kunder beskriver ofta den sköna känslan av att kunna bära med sig sina nära och kära. Glädjen i att ge bort något så personligt och unikt är oslagbart. Varje namnsmycke är unikt och tillverkat med hjärta och själ efter din beställning. Som ett resultat av det får jag nästan dagligen mail från nöjda kunder.

 

Expertis och erfarenhet

Mitt stora äventyr som silversmed och smyckedesigner i Stockholm började med en kurs i silversmide vid Folkuniversitetet. Därefter har jag förfinat mina färdigheter och utvecklat en unik stil som präglas av enkelhet, klassisk elegans och tidlös design. Med över 18 års erfarenhet av silversmide och smyckedesign har jag skapat ett varumärke som står för kvalitet, handarbete och personlig service.

Butik namnsmycken

Välkommen till butiken på Östermalm i Stockholm

 

Amanda Egilson = auktoritet och trovärdighet

Från de tidiga dagarna då jag arbetade hemifrån till att etablera en fysisk butik har mitt engagemang varit oförändrat. Däremot har det i stället ökat! Mitt arbete och min passion för att skapa värdefulla smycken är min drivkraft. Jag har haft förmånen att betjäna hundratals nöjda kunder genom åren, vilket man kan läsa i recensioner högst upp på sidan. Målet har alltid varit att uppnå 100% nöjda kunder. Dessutom strävar jag alltid efter att leverera mer än vad kunden förväntat sig.

Tack vare mitt deltagande i mässor och samarbeta med ledande tidningar, till exempel MAMA och VI FÖRÄLDRAR, har jag byggt upp ett rykte som en pålitlig och respekterad aktör inom smyckebranschen. Till exempel bär över 50 kändisar smycken som jag skapat, vilket är ett bevis på min auktoritet och trovärdighet som smyckedesigner. Vidare har jag löpande kontakt med många stamkunder som ständigt återkommer för att komplettera eller uppdatera sin smyckessamling.

namnsmycken årets mama 2014 - therese alshammar          namnsmycken årets mama

Amanda Egilson – Kunglig hovleverantör

Jag skulle vilja kalla mig Kunglig hovleverantör. Innanför dörren till min butik på Brahegatan 32 i Stockholm hänger fyra tavlor med guldram. Det är tackkort från H.K.H Kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia. De har alla smycken som jag har skapat. I brevet från Haga Slott, står förutom den förtrycka tacktexten även en privat personlig text till mig: ”Bästa Amanda Egilson, stort tack för det vackra smycket, så vackert gjort. Vi blev så glada. Victoria Daniel”

tackkort från HKH kronprinsessan Victoria till amanda egilson

Företagsnamnet: En del av min resa

När jag började min resa som smyckedesigner stod jag inför det spännande beslutet att välja ett företagsnamn. Ett namn som skulle representera min vision och passion. Jag funderade länge och noggrant över vad jag ville att mitt företag skulle heta. Tack vare det, så kändes namnet Namnsmycken.com självklart, och eftersom det inte fanns något liknande på marknaden vid den tiden var domänen ledig. Därför blev det alltså Namnsmycken.com. Det blev starten på något speciellt – en symbol för det personliga och unika som jag strävar efter att skapa i varje smycke.

Mitt erbjudande till dig

Slutligen, jag är stolt över att få skapa handgjorda smycken som berör människor och bär med sig deras känslor och minnen. Med varje namnsmycke jag skapar strävar jag efter att överträffa förväntningarna och skapa en unik upplevelse för mina kunder. Välkommen till min butik på Östermalm i Stockholm och träffa mig. Jag vill gärna bli din favorit silversmed i Stockholm!

Jag är så tacksam att dagligen få arbeta med det jag älskar!

Tack!
Amanda Egilson Hallgren
Silversmed & smyckedesigner i Stockholm med mer än 18 års erfarenhet inom silversmide och smyckedesign. Dessutom med ett brinnande engagemang för mitt yrke.

Klicka här ==>  för komma till webshopen

Amanda Egilson silversmed

Amanda Egilson Hallgren
Silversmed på Östermalm, Stockholm
amanda@namnsmycken.com
Tel: 0766-456444

BOLAGSINFORMATION
Amanda Egilson AB
Namnsmycken.com
Brahegatan 32
11437 Stockholm
556641-9528

Vem är Amanda Egilson? Se intervju från 2010