Hur ser smycket ut på mig?

Virtuellt provrum

Jag hade så gärna velat erbjuda dig att kliva in i ett virtuellt omklädningsrum. Jag hade velat låta dig beskåda dig själv i en virtuell spegel för att enkelt bestämma hur just det smycket ser ut på just dig. Du hade du enkelt kunna avgöra vilken längd som passar bäst och vilken färg du tycker är finast till dina ögon eller till din outfit.

Nu är det tyvärr inte så, jag har inget virtuellt provrum. Beroende på hur du är byggd, hur din hals är skapad och hur ditt dekolletage ter sig kan smycken se olika ut från person till person. Dessutom är smaken så att säga en smaksak. Vad som tycks perfekt i den enas ögon kan tyckas mindre optimalt i den andras.

modell namnsmycken

Smyckebilder

Här nedanför visar jag några bilder på modeller som bär mina ett urval av mina smycken. Även om jag uppger storlek på modellerna, är det ändå smått omöjligt att exakt få en uppfattning hur de skulle passa just dig. En liten vägledning kan det ändå ge: kvinnomodellerna är storlek XS/S och mannen är storlek M. Nästan alla smycken i webshopen har en bild där smycket bärs av en av dessa modeller.

Ett personligt smycke blir till

På WWW.NAMNSMYCKEN.COM hittar du många olika namnsmycken och många olika personliga smycken med namn i äkta silver. För att det ska bli så personligt och unikt som möjligt är det viktigt att du gör flera olika val i webshopen. För utom inskriptionen, själva gravyren på framsidan, behöver du ta ställning om du även vill ha någon text eller ett datum på baksidan. Du ska också välja storlek på smycket, modell på kedjan och vilken längd kedjan ska vara. Dessutom är flera av mina namnsmycken komponerade med pärlor och/eller andra detaljer som gör smycket unikt.

Ditt namnsmycke skapas efter dina önskemål

När alla val är gjorda är det dags för mig att skapa ditt smycke efter dina önskemål. Det är det roligaste jag vet! Mitt mål är att när du sedan tar emot det, efter en liten tids väntan, ska bli så nöjd och glad att du ska känna att du aldrig vill ta det av dig!

Kontakta mig!

Jag vill väldigt gärna hjälpa dig att skapa ditt allra finaste och käraste smycke. Ett smycke som du vill bära varje dag, till vardags och till fest.

Tveka inte att ta kontakt med mig!
Kram

Amanda Egilson Hallgren

0766-456444