Billiga namnsmycken


Billiga namnsmycken? Undvik fällorna!

Skräpsmycken vs. Kvalitetssmycken: Vilket väljer du?

Nackdelar med billiga namn smycken:

  • Dålig kvalitet: Ofta är billiga namnsmycken tillverkade av material av låg kvalitet som lätt kan tappa färgen, rosta eller brytas. I värsta fall kan du till och med få en allergisk reaktion eller grön hud där smycket sitter.
  • Svårt att reparera: Billiga smycken är ofta inte gjorda för att hålla länge och kan vara svåra eller omöjliga att reparera om de går sönder.
  • Miljöpåverkan: Billiga smycken produceras ofta under ohållbara förhållanden och med material som kan vara skadliga för miljön.

20% rabatt när du handlar ett namnhalsband eller namnarmband för över 1000kr på WWW.NAMNSMYCKEN.COM

Med koden BILLIGT får du 20% rabatt om du anger BILLIGT i varukorgen. Rabatten gäller namnsmycken i silver (dock ej egna avtryck och namnringar med fasta storlekar) när du handlar för mer än 1000kr. Dessutom får du smycket levererat i en snygg presentask med silkespapper.


Är det verkligen en bra idé att köpa det billigaste alternativet?

Letar du efter ett fint namnsmycke till dig själv eller en nära och kär? Att hitta det perfekta smycket kan vara en rolig och spännande process, men det kan också vara svårt att veta var man ska börja. Idag ser vi många annonser för billiga namnsmycken, men är det verkligen en bra idé att köpa det billigaste alternativet

Sluta slösa pengar på billiga namnsmycken – Välj kvalitet!

Varför välja kvalitet framför kvantitet:

Att investera i ett namnsmycke av hög kvalitet är en klok investering som du kan njuta av i många år framöver. Kvalitetssmycken är gjorda av äkta material som silver och 18k guld, som inte rostar eller tappar färgen. Dessutom är de också mer robusta och tål att användas dagligen.

Bästa namnsmyckena: Handgjorda av äkta silver och 18K guld

Hos oss hittar du därför inga billiga namnsmycken av låg kvalitet. Vi erbjuder istället smycken som är handgjorda med omsorg och kärlek av äkta silver och 18K guld. Våra smycken är inte bara vackra, de är också hållbara och kan repareras om det behövs.

harmony läderarmband med namn

Så här kan du spara pengar genom att köpa våra namnsmycken:

  • Välj “utan kedja” så sparar du upp till 300kr
  • Passa på när vi har rabatterbjudanden såsom till exempel “Torsdagstillfälle” varje torsdag på sociala medier
  • Välj “fri frakt” till din brevlåda eller hämta direkt i smedjan
  • Prenumerera på våra nyhetsbrev och få regelbundna rabatterbjudanden
  • Livslång servicegaranti – vi rengör ditt smycke utan kostnad hur länge sedan det än är du köpte det.

Våra erbjudanden:

Även om vi inte erbjuder billiga smycken i traditionell mening, har vi flera alternativ som kostar betydligt mindre än många konkurrenter. Dessutom, som plåster på såren får du som läst det här en rabattkod på 20% att använda vid köp av namnsmycken i silver över 1000kr. Använd koden BILLIGT.

Tips på billiga namnsmycken

armband med trådhjärta

Som silversmed sedan 2006 har jag sett allt för många billiga smycken som inte levererar. De tappar färgen, rostar eller bryts lätt, och kan till och med orsaka allergiska reaktioner. Jag har gått i lära på Folkuniversitet och Medborgarskolan. Dessutom har jag haft privatlärare i silversmide, så jag vet hur man skapar smycken av högsta kvalitet som håller i evigheter.

Kontakta oss:

Om du har frågor eller funderingar kring våra namnsmycken är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta smycket för dig!

Amanda Egilson
Silversmed i Stockholm sedan 2006
WWW.NAMNSMYCKEN.COM
mail: amanda@namnsmycken.com

amanda egilson silversmed