Vilket namnsmycke ska jag välja?

Vilket namnsmycke ska du köpa?
En Guide för att hitta den perfekta presenten

Välj Namnsmycken.com för unika & handgjorda smycken

Vilket namnsmycke ska jag välja och varför välja ett smycke från Namnsmycken.com? I snart 20 år har jag, Amanda Egilson, skapat vackra och personliga namnsmycken i min verkstad i Stockholm, Sverige. Som en pionjär inom branschen var jag en av de första att erbjuda namnsmycken online under namnet Namnsmycken.com. Min passion för hantverket och kärlek till detaljer har resulterat i en kollektion av smycken som inte bara är vackra, dessutom förmedlar de känslor och minnen. Det här är varför du ska välja att handla från ett tryggt företag som detta:

 • Unika & Handgjorda: Varje silver- och guldsmycke skapas med omsorg och precision i min verkstad, vilket garanterar en unik och personlig gåva.
 • Kvalitetsmaterial: Endast äkta material av högsta kvalitet används, såsom 18 karat guld och 925 sterling silver.
 • Livstids Service: Vi erbjuder livstids service på alla våra smycken, inklusive gratis rengöring.
 • Personlig Kontakt: Jag svarar själv på alla frågor, mail och telefonsamtal, vilket ger dig en personlig kontakt och expertis.
detta är namnsmycken

Varför Investera i Kvalitet?

Som min farfar alltid sa: “Köp prisvärt och gråt en gång. Köp billigt och gråt många gånger.” Antingen är du som jag, som älskar handgjort med kärlek och som tycker det får kosta lite mer, eller så vill du ha ett fabrikstillverkat smycke som inte kostar så mycket. Att investera i ett handgjort namnsmycke från Namnsmycken.com innebär att du får en produkt av högsta kvalitet som du kommer att kunna njuta av i många år framöver. Där är ett svar på vilket namnsmycke du ska satsa på. Sedan är det upp till dig, att välja ut vilket smycke du vill ha, från vilket tillverkare du vill.

äkta silver stämplar

Inspiration & Tips:

Utforska vår kollektion av graverade namnsmycken för män, kvinnor och barn. Du hittar allt från stilrena halsband och eleganta armband till tidlösa berlocker och unika manschettknappar. Vi har ett standardsortiment, men dessutom kan du komma med egna önskemål. Vi erbjuder även gravyr av namn, datum, symboler och texter för att göra ditt smycke ännu mer personligt.

Beställ Online Idag & Få En Perfekt Gåva

Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller en älskad person, är ett namnsmycke från Namnsmycken.com det perfekta valet. Beställ online idag och få din gåva levererad i tid till nästa speciella tillfälle.

Tips:

 • Besök vår hemsida för att se hela kollektionen och lära dig mer om vår process.
 • Följ oss på sociala medier för inspiration och erbjudanden.
 • Kontakta oss gärna om du har några frågor eller önskemål.
 • Klicka här för att läsa omdömen från våra kunder =>

Vem är personen bakom företaget Namnsmycken.com?

Amanda Egilson är en driven silversmed och smyckesdesigner med över 18 års erfarenhet. Hennes passion för att skapa unika och personliga namnsmycken har resulterat i en framgångsrik karriär och ett varumärke som står för kvalitet, handarbete och personlig service. Hennes resa startade med en kurs i silversmide och en vision om att skapa något vackert och personligt. Hon brinner för att ge varje kund en unik upplevelse och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Namnsmycken.com är Amandas webbshop och verkstad där hon skapar handgjorda smycken i äkta silver och guld. Där hittar du tidlösa och eleganta smycken med personlig gravyr. Hon erbjuder en 100% nöjd kund-garanti och välkomnar dig att kontakta henne med frågor eller önskemål. Varje smycke är unikt och tillverkat med omsorg och kärlek.

Amanda är stolt över att ha levererat smycken till HKH Kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia. Hennes smycken bärs av hundratals nöjda kunder, inklusive svenska och internationella kändisar, t ex Erik Grönwall, Dave Murray och Ryan Roxie.

Sammanfattning:

 • Silversmed & Smyckesdesigner med 18 års erfarenhet
 • Passion för unika och personliga namnsmycken
 • Handgjorda smycken i äkta silver och guld med högsta kvalitet
 • Personlig service och 100% nöjd kund-garanti
 • Har levererat till Hovet
 • Smycken bärs av svenska kändisar
 • Välkommen till Namnsmycken.com!

namnsmycken logga