Mitt första namnsmycke

Ända sedan 2006 har jag designat och tillverkat namnsmycken och andra smycken i äkta silver med personliga budskap. Allt började egentligen efter att båda döttrarna börjat på dagis och jag och syrran anmälde oss till en kurs i silversmide. Jag har alltid älskat att jobba med händerna, skapa saker, och gillar att jobba med olika stilar så det skulle bli en kul helgsysselsättning tänkte jag. Där tillverkade ett tjockt länkat namnarmband med två små namnbrickor, på vilka jag hamrade in mina barns namn. Jag tänkte det skulle vara ett mysigt, snyggt och personligt sätt att bära dem med sig och ha dem nära även på dagtid för att slippa sakna dem. Ur det växte en affärsidé. Att bära med sig det bästa man har var man än går. Företagsnamnet och domännamnet var både enkla, självklara och framförallt lediga! Namnsmycken.com var ett faktum och blev en succé!

Jag var i princip helt ensam på marknaden det första halvåret, det var ju inte som hört talas om namnsmycken tidigare, det hade ju inte funnits innan. Sedan poppade det upp allt fler aktörer så 2008 tog jag ett modigt kliv framåt för att visa att jag verkligen står för och tror på mina namnsmycken och valde därför att gå under eget namn, Amanda Egilson by hand and heart. Våren 2015 valde jag att gå ’back to the roots’ och återta mitt ursprungliga namn Namnsmycken.com.

Amanda
Egilson Hallgren

Jewelry Designer

Jag tillverkar alla namnsmycken för hand

Personligen tycker jag att det optimala smycket till någon man älskar ska vara genuint, unikt och handgjort. Ett namnsmycke i äkta silver med mycket själ och hjärta, där budskapet är hamrat för hand bokstav för bokstav, långt ifrån gravyrmaskiner och andra moderna hjälpmedel, det är kärlek för mig. Dagligen beskriver mina kunder känslan i att kunna bära med sig sina nära och kära och hur roligt det är att få ge bort något så personlig och unikt till någon man älskar. Det är ovärderligt för mig.

Bakom varje namnsmycke ligger mycket själ och hjärta

Alla namnsmycken görs för hand efter din beställning. Budskapet är valt av dig, det kan vara några vackra ord, dina barns namn eller något som bara ni två känner till. Förslag på budskap, förutom de självklara barnnamnen, kan vara “värdefull”, “I varje ögonblick”, “Amor vincit omnia”, “Älskade syster”, “finaste”, “jag älskar dig”, “idag, i morgon, för evigt”… Allt är möjligt, bara vår egen fantasi skulle möjligtvis kunna sätta gränserna. Tanken är att det ska finnas något för var och en, oavsett om man söker ett fint dopsmycke, ett stilrent namnhalsband eller ett tuffare rocksmycke. Smyckena är tillverkade för hand i äkta silver och guld, i rena enkla former, klassiska, tidlösa och stilrena.

Jag är så tacksam att dagligen få arbeta med det jag älskar!

Tack!
Amanda Egilson Hallgren

PS! Kika in i min blogg för inspiration, fakta och nyheter!

KONTAKT

Amanda Egilson
amanda@namnsmycken.com
Tel: 0766-456444

BOLAGSINFORMATION
Namnsmycken.com
Amanda Egilson AB
Brahegatan 32
11437 Stockholm
556641-9528