Black Week & Black Friday – Namnsmycken

Black Week – En Tid för Personliga Smycken

Black Week är den mest efterlängtade shoppingveckan på året, och jag är glad att kunna erbjuda något alldeles speciellt för dig. Du är varmt välkommen att utforska världen av personliga smycken. T ex, namnsmycken som namnringar, namnarmband och halsband med namn. Mina smycken är skapade med kärlek och precision, med ditt unika budskap i åtanke.

Mina namnsmycken är mer än bara dekoration; de är uttryck för ditt innersta jag. De är tidlösa skatter som kommer att vara en del av din historia och kan överlämnas från generation till generation. Så, låt Black Week bli veckan då du omger dig med smycken med eget budskap som berättar din unika historia. Utforska mitt sortiment och skapa din egen personliga stil. Välkommen till en vecka av handgjorda skatter och oförglömliga fynd.

Namnsmycken – en del av din identitet

Namnsmycken är inte bara smycken – de är en del av din identitet och berättar din historia. Varje smycke skapas efter din beställning, vilket gör dem till unika skatter som bär ditt personliga budskap. Och inte bara namn – jag erbjuder även smycken med hand- och fotavtryck, såväl som tassavtryck. Även ord och meningar, för att hedra alla dina speciella ögonblick.

Det är också en passande tidpunkt för att börja planera och shoppa julklapparna till din familj och vänner. Beställ ett smycke med namn under Black Friday till dig själv eller någon du tycker om. Slå in det fint eller låt mig hjälpa dig. Lägg det under granen till jul och du kan förvänta dig glädje och tacksamhet. Vare sig du letar efter exklusiva namnhalsband, namnarmband, namnörhängen eller namnringar så är min design ett tidlöst val som känns lika rätt år efter år.

Låt mig skapa något unikt till dig

Under Black Week, ta chansen att uppleva glädjen av att skapa ett smycke som är unikt för dig. Och det bästa av allt är att jag erbjuder fri frakt på alla mina namnsmycken hela veckan. Använd koden FF i varukorgen så aktiveras rabatten. Det spelar ingen roll om du letar efter det perfekta namnhalsbandet som en gåva till någon speciell eller om du vill unna dig själv något unikt.

BLACK FRIDAY SMYCKEN 2023

Mina smycken; halsbandarmbandringarörhängen, har alla gemensamt att de är dekorerade med det vackraste du vet. Dina barns namn eller din partners namn. Ett av dig noga valt budskap som jag hamrar in i silvret, bokstav för bokstav. På så sätt kan du bära med dig det du älskar vart du än går och var du än är.

Black Friday namnhalsband

Mina halsband brukar vara ett populärt alternativ att investera i till sig själv eller någon alldeles speciell person i ditt liv. Ett halsband är den perfekta presenten då alla kan bära det. Utforska våra tunna kompletta halsband med namn, pärlor och silver, tex Drömfångare Namnhalsband. Våra stilrena namnhalsband med raka former och våra vackra guldhalsband i äkta 18K guld. Under Black Friday och Black Week får du gratis frakt på alla smycken!

Black Friday namnringar

Är du ute efter en ring med en tanke? Mina ringar bär budskap som du själv har valt ut. En ring med alla barnens namn känns skönt att bära med sig. Vilken ring och vilket budskap väljer du? Under fliken RINGAR hittar du många olika modeller i både silver och guld. Förutom de klassiska ringarna hittar du även mitt mästerverk, Montecarlo Masterpiece. Det är mitt mest speciella smycke. En stor skålformad ring med en inskription som du väljer. Jag skapar även Antistress-ringar för den som vill sluta riva sönder sina nagelband. Under Black Friday och Black Week får du gratis frakt på alla smycken!

Black Friday örhängen

Välj bland örhängen i olika stilar och storlekar under Black Week – vad för örhänge föredrar du? Ett litet nätt örhänge är lika vackert till vardags som till fest, precis som att stora örhängen enkelt kan kläs upp och ner beroende på outfit. Har du fler än två hål i öronen är ett enkelt knep för att få till en ny look med enkla medel att blanda olika modeller på dina örhängen. Kika in bland örhängen och se vad du fastnar för.

Black Friday namnarmband

Namnarmbanden finns i många olika modeller – helt släta i silver, som detta omtyckta Classic Cuff, dekorerade med namnen på dem du älskar. Ett infinityarmband med ett bra citat är lika vackert att bära ensamt som att matcha fler tillsammans för en statement look. Komplettera ditt armband med en ny namnbricka om familjen utökats sedan du köpte det. Hoppas du hittar ditt nästa favoritarmband under Black Week.

Black Friday manschettknappar med namn

Hos mig beställer du de snyggaste manschettknapparna med namn. De är skapade i äkta silver och bär de namn, ord eller budskap du väljer. Matcha din manschettknappar med en snygg stilren slipsnål med gravyr, kanske hittar du en ny favoritkombo att investera i under Black Week?

Beställ Black Friday smycken med snabb leverans

Beställ ditt Black Friday-smycke och jag sätter igång direkt med att skapa det. Räkna med att jag har det klart att skicka efter 1-3 dagar. Under hela Black Week får du fri frakt. Du har alltid öppet köp och fria returer om du skulle ångra köpet eller vilja byta det. Jag ser fram emot att få skapa ditt nästa drömsmycke!

Många höstiga hälsningar,

Amanda Egilson
NAMNSMYCKEN.COM