Så här gör du ett eget avtryck för ett halsband

Så här gör du ett avtryck som du kan föra över till ett halsband i äkta silver eller 18K guld. Allra bäst resultat blir det när du gör på detta sätt. Du kan också ta ett foto på själva handen, foten eller tassen. Resultatet blir inte lika detaljerat men fungerar också.

Följ instruktionerna här:

Guide: Så här gör du ett eget avtryck:

Och när du har gjort det och är nöjd med avtrycket kan du låta oss göra det finaste smycket med avtryck du nånsin sett!

eget avtryck
eget avtryck


Material:

 • Vattenlöslig färg eller fingerfärg
 • Tvättsvamp
 • Papper
 • Kamera/mobiltelefon
 1. Välj färg: Vattenlöslig färg eller fingerfärg är perfekt för att göra avtryck.
 2. Fördela färgen: Använd en tvättsvamp för att fördela färgen jämnt på barnets hand, fot eller tass. Se till att alla ytor är täckta med färg.
 3. Tryck av överflödig färg: Gör några för-tryck på ett papper för att ta bort överflödig färg. Detta ger ett jämnare och tydligare avtryck.
 4. Gör ett eget avtryck: Tryck barnets hand, fot eller tass på ett papper. Håll kvar i några sekunder för att få ett tydligt avtryck. Upprepa tills du är nöjd med resultatet eller tills barnet tröttnar.Ta ett foto: Ta ett foto av avtrycket i rakt ovanifrån. Se till att bilden är ljus och tydlig.
 5. Ladda upp fotot: Därefter, gå till vår webbplats och ladda upp fotot av avtrycket i webshopen. Du hittar länk till webshopen här =>
 6. Beställ ditt smycke: Välj önskat smycke och lägg till det i varukorgen. Följ instruktionerna för att slutföra din beställning.
 7. Korrektur: Du kommer att få ett förslag om du ska godkänna, om du dessvärre inte är nöjd, gör vi ett nytt.

Följ dessa steg:

Tips när du gör ett avtryck:

 • Om du vill kan du använda en pensel för att måla detaljer på avtrycket. Till exempel för att manuellt “lägga till” lite på en lilltå som blev otydlig.
 • Du kan även markera justeringar med en penna eller skriva vad du menar vid sidan om avtrycket.
 • Se till att barnet har rena händer och fötter innan du börjar.
 • Ha tålamod! Det kan ta några försök innan du får ett perfekt avtryck.

Nu är det bara att vänta på det finaste smycke du nånsin sett!

Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt skapa ett vackert och personligt smycke med ditt barns handavtryck, fotavtryck eller tassavtryck.

Vi är noga med att avtrycket ska hålla för evigt. Därför gör vi gravyren djup och hållbar. Därför kan du vara säker på att du får ett bra värde för pengarna när du handlar hos oss.

Halsband med handavtryck

Jag ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett vackert smycke i äkta silver med ditt barns hand avtryck eller fotavtryck. Du kan dessutom göra ett tassavtryck av ett älskat husdjur.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Skicka gärna ett foto på ditt avtryck så skickar jag tillbaka ett korr som du får godkänna innan du beställer. Maila mig: amanda@namnsmycken.

Välkommen till Namnsmycken.com!
Amanda Egilson
Silversmed & smyckesdesigner sedan 2006
Östermalm, STOCKHOLM