Present till mors dag

Mors Dag presenter

– Tips på presenter till Mors Dag

Mors Dag – en hyllning till våra mammor

Sista söndagen i maj är det dags att fira våra älskade mammor! Mors dag är en speciell dag att visa vår uppskattning och kärlek för allt de har gjort och gör för oss. En perfekt present på denna dag är ett personligt smycke som symboliserar den unika relationen vi har till våra mammor.

Korsordshalsband med namn

Varför inte ge bort ett vackert korsordshalsband i äkta silver? Dessa smycken är både eleganta och meningsfulla, och kan designas med mammans namn, titlar, eller andra ord som har en speciell betydelse för henne.

mors_dag_korsordshalsband
korsordshalsband

Här är några tips på hur du kan skapa en perfekt mors dag-present med ett korsordshalsband:

  • Välj mammans favoritnamn eller titlar. Det kan vara mamma, mormor, farmor, svärmor, eller en kombination av dem alla. Dessutom går det att lägga till fru också!
  • Dekorera halsbandet med en månadssten. Varje månad har sin egen sten med en vacker symbolik. Vilken sten representerar din mamma? Här kan du läsa mer om månadsstenar =>
  • Lägg till ett litet coin med en personlig text. Till exempel “Vi älskar dig” eller en annan kärleksfull hälsning.
  • Lägg till ett hjärta i 18K guld eller äkta silver. Det är snyggt att kombinera!
  • Skapa ett helt eget korsord! Jag kan hjälpa dig att skapa halsband med helt egna namn i ett korsord.


Namn placerade som ett korsord

Om du vill placera två eller fler personnamn som ett korsord går det bra. Enda kravet är att du ska ha en plan för hur det ska se ut. Dessvärre finns det tyvärr omöjliga kombinationer, vilket man måste ha i åtanke. Därefter får jag avgöra om korsordskombinationen är möjlig eller inte. Det beror på att en rund bricka har sina begränsningar. På grund av brickans rundning är det ibland inte möjligt att få till det på ett bra sätt. Mitt på är det alltid lättast.

Andra förslag på smycken med personlig gravyr som du kan ge bort på mors dag:

  • Love Namnhalsband: Ett klassiskt och elegant smycke med namn eller initialer. Till exempel, välj namnen på alla hennes barnbarn. För tänk att få gå igenom livet med dem runt halsen!
  • Smycke med handavtryck: Ett unikt och personligt smycke med barnets eller barnbarnets handavtryck.
  • Coin Namnhalsband: Låt alla barn och barnbarn pryda varsin rund namnbricka. Det är väldigt läckert att använda olika storlekar på brickorna.

Gåva från hjärtat

Det är inte viktigast vilket smycke du väljer, utan att gåvan kommer från hjärtat. En personlig present visar din mamma hur mycket hon betyder för dig och hur tacksam du är för allt hon har gjort. Till exempel förutsättningslöst älskat oss och gjort allt för att vi ska ha det bra. Därför tycker vi att du ska ge henne en present som hon kommer att älska och bära med stolthet!

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill ha hjälp med att skapa en perfekt mors dag-present till din mamma!

Kram,
Amanda Egilson Hallgren
www.namnsmycken.com


PS!

Varför firar vi egentligen mors dag?

Mors dag är en speciell dag som firas till ära för alla mödrar runt om i världen.

En amerikansk kvinnorättsaktivist vid namn Anna Jarvis, driven av en stark kärlek till sin mor, tog initiativet redan under tidigt 1900-tal. Hennes mamma hade engagerat sig i att förbättra förhållandena för soldater under amerikanska inbördeskriget, och Anna ville hedra hennes insats. Som en följd av detta, och med stark beslutsamhet startade hon en kampanj för att införa en särskild dag för att fira alla mödrar.

Till slut fick mors dag officiellt erkännande i USA, dock tog det ända till 1914. Därefter har traditionen spridit sig över hela världen. Idag firas mors dag på olika datum och på olika sätt i olika länder, dock är kärnan i firandet densamma.

Mors dag firas för att visa våra mammor hur mycket de betyder för oss

Oavsett kulturella variationer är syftet med mors dag universellt: att visa våra mammor hur mycket de betyder för oss. Desutom vill vi uttrycka vår tacksamhet för allt de gör. Att vara mamma är en av de mest krävande och utmanande rollerna i livet. De ger oss ovillkorlig kärlek, stöd och uppoffrar sig ständigt för att vi ska må bra.

Slutligen, det är därför extra viktigt att ta tillfället i akt och ge våra mammor en speciell dag. Genom att uppmärksamma dem på mors dag kan vi visa vår uppskattning och kärlek för allt de har gjort och gör för oss. Dessutom, Mors dag är ett ypperligt tillfälle att ge dem en present som symboliserar den unika relationen vi har till dem.

Hitta din favorit att ge mamma i mors dags present här ==>