Konfirmationspresenter med personligt budskap

Konfirmationen är en stor och betydelsefull händelse i många ungdomars liv. Det är en ceremoni där ungdomen bekräftar sitt dop och tar på sig ansvaret för sin egen tro och sin plats i kyrkan. Det är också en tid då familj och vänner samlas för att fira den här viktiga milstolpen.

Ett vackert kors med namn

En viktig del av konfirmationen är presenterna. Att välja den perfekta presenten till konfirmanden kan vara en utmaning, men det finns många olika alternativ att välja mellan. Några vanliga konfirmations presenter inkluderar smycken, klockor, böcker, pengar och upplevelser.

kors med namn


Presenter till konfirmationen

När du väljer ett handgjort smycke som present finns det flera olika stilar och material att välja mellan. Ett enkelt och elegant halsband med konfirmandens namn eller några väl valda ord ingraverade eller kanske ett halsband med hens handavtryck från när hen var liten. Du kan också välja mellan olika material som t ex guld och silver.

Ett personligt smycke som konfirmations present

Smycken är en särskilt populär present till denna viktiga dag. Ett vackert och personligt handgjort smycke kan verkligen visa konfirmanden hur mycket de betyder för dig. Ett handgjort smycke är en unik och speciell present som verkligen skiljer sig från de vanliga smyckena som man kan hitta i butikerna.

konfirmationspresent

Ett annat alternativ är att välja ett smycke med en symbolisk betydelse. Till exempel kan ett kors symbolisera konfirmandens tro och engagemang för kyrkan. Ett hjärta kan representera kärleken och stödet från familj och vänner. I mitt sortiment hittar du ett 3D-kors, alltså ett tredimensionellt kors i äkta silver, där namnet graveras in för hand på ena sidan.

konfirmationspresent

Den bästa konfirmations presenten

När du letar efter den perfekta presenten till konfirmationen är det viktigt att välja något som verkligen kommer att uppskattas. Ett handgjort smycke är en omtyckt gåva som verkligen kan visa konfirmanden hur mycket de betyder för dig. Så varför inte välja ett handgjort smycke till årets konfirmation och ge en present som verkligen kommer att betyda något speciellt för konfirmanden?

konfirmation

Amanda Egilson
Silversmed & smyckesdesigner sedan 2006
WWW.NAMNSMYCKEN.COM