Mors Dag

Personlig morsdagspresent

Ett halsband som present på mors dag

Letar du efter en morsdagspresent? Mors dag infaller alltid den sista söndagen i maj. Jag hjälper dig om du har svårt att komma på hur du ska uppvakta Henne med stort H. Din egen mor, kvinnan i ditt liv och/eller mamman till dina barn. Känslan man vill ge bort är kärlek, uppskattning och omtanke. Låt mig hjälpa dig att fira din fantastiska mamma på mors dag med något varaktigt, ett personligt smycke som får mammas hjärta att slå lite varmare. Tänk dig att du ger mamma ett namnsmycke med barnens eller barnbarnens namn. Hon kommer att bli så glad!

Presenter och presenttips till mors dag

Vad ska jag köpa till mamma? Här kan du få presenttips och hitta många personliga, vackra och unika mors dag presenter. Jag har valt ut unika och personliga presenter som definitivt kommer att bli uppskattade gåvor. Du kommer garanterat att hitta en fin present så scrolla ner och upptäck mina namnsmycken. Perfekt förstås även som födelsedags present. Här kan du läsa mer om denna viktiga dag och få mer inspiration ==> https://namnsmycken.blogg.se/

Snygga smycken som morsdagspresent

De här snygga personliga smyckena till mamma på mors dag kommer att bli hennes favorithalsband alla kategorier. Att få bära med sig de vackra varma orden mamma, farmor, mormor, svärmor eller vilken kombination det nu kan vara som passar just er älskade mamma är det skönaste du kan ge bort. Jag hamrar in orden så att presenten till morsdag blir den mest minnesvärda någonsin.

Mor Dag är en viktig dag för många och vi kan välja att fira både våra egna mammor eller vår partners mamma. Överraska dina barns mor med ett personligt smycke, tex ett Love Namnhalsband, och jag lovar att du kommer att ligga på plus!

Mors dag present till fru

När du väljer att köpa ett personligt smycke till din fru på morsdag kommer du att göra en lyckad affär. Hon är naturligtvis inte din mamma men hon är dina barns mamma, så hon förtjänar något vackert som bevis på din uppskattning. Ett Love Namnhalsband med ett vackert guldhjärta kommer få hennes hjärta att smälta. Låt mig sedan hamra in era barns namn på brickan som är i äkta silver, så blir hon jätteglad och kommer tacka dig med tusen pussar och kramar. Om barnen kan läsa kommer de gilla att läsa på hennes halsband, om och om igen, och känna samhörighet och kärlek.

  • love namnhalsbandCoin namnhalsbandmors_dag_korsordshalsband

    Mors dag present till gravid

    Har bebisen inte ploppat ut än? Det gör inget, den är på väg! Hon känner sig kanske redan som en mamma även om barnet fortfarande är på insidan. Köp ett namnhalsband men UTAN text, så kan jag hamra in det i efterhand, när barnet är fött och namnet är satt. Det är smart, win-win. Det gör du genom att skriva in ordet “BLANKT” eller “INGET” eller tex “NAMNET EJ BESTÄMT” när du lägger beställningen i webshopen.

    Mors dag present till mormor & Mors dag present till farmor

    Att vara mormor eller farmor är stort, det är livets efterrätt har man hört sägas. En mormor får njuta av det bästa och kan skämma bort barnen hur mycket hon vill. En mormor eller farmor kan  ge barnbarnet extra tid, något som kanske inte föräldrarna riktigt hinner med i de mest kaotiska småbarnsåren. Då är en farmor och en mormor det bästa man kan ha. Det här smycket är superfint. Det påminner henne om att hon är viktig.

 

Morsdagspresent – personligt smycke

En annan jättefin present till morsdag är ett personligt smycke där barnbarnens namn får vara med på en utmärkande plats. På Coin Parad får mamma bära sina barnbarn och sina barn på samma namnhalsband. Barnbarnen på framsidan och barnen på baksidan, närmast hennes hjärta. Det här smycket är verkligen omtyckt, gärna i en ganska lång kedja om smycket innehåller många coins på rad efter varandra som här på bilden.

Coin parade

montecarlo masterpiece

Morsdag – gåva från barnet

Funderar du på hur du kan överraska din fru på mors dag? Låt gåvan vara en present från barnen! Välj ett smycke med barnens namn med egen gravyr och låt barnen ge det till sin mamma. Jag lovar att även du kommer ligga på plus efter det. Ett namnsmycke, ett namnhalsband eller namnarmband är en garanterat uppskattad gåva. Här får du tips på riktigt bra presenter till mamma. Du kan dessutom få det inslaget och klart, allt för att göra din mamma riktigt glad på Mors dag!

Eget avtryck

Eget avtryck

En riktigt bra present

Här intill ser du ett riktigt bra förslag på present. Det är ett personligt eget avtryck som sedan graverats in i en bricka i äkta silver. Det är ett minne för livet!

Alla mina namnsmycken är skapade i äkta silver och namnen är inslagna för hand med min morfars gamla hammare. Materialet är äkta 925 sterling silver.

Läs mer här ==>

Varma hälsningar
Amanda Egilson Hallgren
NAMNSMYCKEN.COM

Följ mig gärna på sociala medier; FACEBOOK och INSTAGRAM.