Namnsmycken tillverkade för hand i äkta silver.

Alltid personlig service, öppet köp och snabba leveranser.

Jag VILL att man ska känna att mina namnsmycken är gjorda med omsorg och kärlek, därför skapar jag mina smycken för hand, steg för steg.
När du köper ett smycke av mig, får du alltid livslång servicegaranti. Det är unikt och det vågar jag erbjuda för att jag känner mina namnsmycken utan och innan och står bakom dem till 100%.

korsordshalsband

Mitt namn är Amanda Egilson Hallgren och jag gör alltid mitt yttersta för att det ska bli perfekt så att kunden ska bli 100% nöjd.
Det du får är ett genuint hantverk helt efter dina önskemål, oavsett om du själv önskar ett namnhalsband, ett armband med barnens handavtryck
eller om du vill ge bort en vacker ring med ett minnesvärt citat.

eget avtryck

KLICKA HÄR
för att läsa kundrecensioner om vad kunderna tycker
om mina namnsmycken
och min service.

Love namnhalsband
Jag slår ut mina namnsmycken själv ur plåt av äkta silver och hamrar in vartenda namn, bokstav för bokstav, med morfars gamla hammare för jag vill att allt ska kännas genuint och äkta. Den kärlek jag lägger in vid tillverkning följer med smycket när du sedan bär det. Du kommer till och med känna det <3

 • Korsordshalsband

  979.00 kr VÄLJ
 • Coin namnhalsband

  829.00 kr VÄLJ
 • Månadssten

  230.00 kr VÄLJ
 • Ringhake

  400.00 kr 300.00 kr VÄLJ

Dem jag älskar mest bär jag runt min hals

Dagligen beskriver mina kunder känslan i att bära med sig sina kära på ett smycke och hur roligt det är att få ge bort något så personlig och unikt som ett namnhalsband som du själv valt. Till exempel detta coin namnhalsband.

Följ mig i sociala medier
INSTAGRAM   FACEBOOK