Dem jag älskar mest bär jag runt min hals…

Namnsmycken i äkta silver

 

 

 

Nöjda kunder

Jag gör alltid mitt yttersta för att ditt namnsmycke ska bli perfekt så att Du ska bli 100% nöjd.
Oavsett om du är ute efter ett namnhalsband till dig själv eller till någon du tycker om, så vågar jag lova att det finns något som kommer falla dig i smaken.
Bland mina personliga smycken hittar du även manschettknappar, namnringar och jättefina dopsmycken.

Jag kan hjälpa dig att skapa ditt drömsmycke. Det kan jag med gott samvete påstå, därför att jag har gjort det här hantverket så länge nu. Jag började redan 2006, så du kan känna dig helt trygg med att jag vet vad som funkar och inte funkar. Hos mig på Namnsmycken.com är allt möjligt. Det är högt i tak och det är endast fantasin som sätter gränserna. Därför är det till mig du ska komma när du vill beställa ditt nya favoritsmycke. Beställ ditt silversmycke idag!

Alltid personlig service, öppet köp och snabba leveranser.

Du kommer att älska mina namnsmycken därför att de är alla skapade för hand med omsorg och kärlek.
När du köper ett namnhalsband eller annat smycke med namn från mig, får du alltid livslång servicegaranti. Det innebär att jag alltid kommer att ta emot det om det behöver kompletteras, justeras eller rengöras. Efter det, kommer ditt smycke åter se ut som om det vore helt nytt. Det är unikt och det vågar jag erbjuda för att jag känner mig 100% trygg i att de håller den kvalitet jag utlovar.

De mest beställda smyckena just nu:

 • Tillval

  1.00 kr VÄLJ
 • Korsordshalsband

  979.00 kr VÄLJ
 • Coin namnhalsband

  829.00 kr VÄLJ
 • Månadssten

  230.00 kr VÄLJ
 • Ringhake

  300.00 kr VÄLJ
 • Armband med trådhjärta

  120.00 kr VÄLJ

 

Dagligen beskriver mina kunder känslan i att bära med sig sina kära på ett smycke och hur roligt det är att få ge bort något så personlig och unikt som ett namnhalsband som du själv valt. Till exempel detta coin namnhalsband. Alla de recensioner, mail, DM och sms jag får från dem som handlat av mig gör mitt arbete till mitt drömjobb. Därför lovar jag att fortsätta med samma passion och engagemang livet ut. Tack!

Jag ser fram emot att skapa ett fint namnsmycke till dig. Framför allt, hoppas jag att du ska bli så nöjd så att du aldrig tar det av dig!
Kram Amanda Egilson

INSTAGRAM          FACEBOOK