Köpvillkor

Villkor & Info
Betalningsvillkor för namnsmycken.com

Klarna kort, faktura och direktbetalning från egen bank.
Bankgiro 5849-6449
Paypal
Swish till 0766-456444
Leveranstid & Fraktkostnad

Inom Sverige

Leveranstid
1-4 dagar. (Vissa smycken kräver dock längre leveranstid).

Fraktkostnad

Postens Spårbara: 69kr
Vanligt brev: 20kr
Hämtas i ateljén: 0kr

Utrikes

Leveranstid: 1-2 veckor.
Fraktkostnad: 200kr

Besök oss

Välkommen att besöka ateljén på Brahegatan 32 där du även kan titta på smyckena live och även lägga din beställning. Här kan du också hämta upp ditt smycke om det ska vara en överraskning till din partner eller om du ändå har vägarna förbi.
Öppettider:

9-16 på vardagar, med reservation för förändringar.
Öppet köp & Reklamation

Reklamationer

Skulle smycket vara felaktigt, skadat på något sätt, om låset inte fungerar eller om kedjan är för lång eller för kort, ber vi dig omgående kontakta oss. Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Öppet köp

Jag är övertygad att du kommer att bli nöjd med ditt smycke men du har ändå öppet köp i tre veckor från att du mottagit smycket. Undantaget är guldsmycken och smycken som lämnats in för handgravering eller infattning av diamanter, gjorda av annan hantverkare än Amanda Egilson.

Rabatter

Endast en rabatt kan användas vid samma köp.
Material

Vi använder bara ädla metaller såsom äkta 925 sterling silver (925 tusendelar silver och 75 tusendelar koppar), 14K och 18K guld. Nickel förekommer inte i äkta silver. Vissa människor kan dock ändå vara känsliga mot ämnen som finns i silver.